Bouw je eigen thuis in een leegstaand gebouw!

Provincie Gelderland zoekt samen met gemeente West Maas en Waal enthousiaste inwoners, die van de oorspronkelijke Gravin van Rechterenschool in Appeltern hun thuis willen maken. De groep met het beste idee mag het gebouw kopen en aan de slag.

De provincie koos in Gelderland een aantal geschikte leegstaande locaties voor de Challenge ‘Mijn huis staat in Gelderland’. Veel mensen zoeken naar een huis en tegelijk staan er gebouwen leeg. Met deze Challenge worden woningzoekenden gekoppeld aan leegstaande gebouwen.

De deelname van de leegstaande school in Appeltern aan de Challenge sluit mooi aan bij de inspanningen van het dorpsplatform voor de realisatie van een woningbouwproject aan de Spitsestraat. In plaats van slopen blijft het bijzondere gebouw behouden. In de school is ruimte voor een viertal wooneenheden. Een unieke kans om onder begeleiding van professionals je droom te verwezenlijken!

Voor dit project zoekt de provincie en de gemeente een groep inwoners die samen een plan maken. Iedereen die interesse heeft (groepen of individuen) kan zich vanaf 1 oktober tot en met 1 november aanmelden via de website. De uiteindelijke groep met het beste idee mag het gebouw kopen en aan de slag! Lees meer op: www.westmaasenwaal.nl/challenge.

Heb je interesse? Kom dan naar de kijkdag op zaterdag 26 september. We zien je graag tussen 14.00 en 15.30 uur bij de oorspronkelijke Gravin van Rechterenschool aan de Spitsestraat in Appeltern. Aanmelden is vereist en kan via het formulier op de hierboven vermelde website.

spitsestraat appeltern

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal