Dorpsplatform zoekt nieuwe bestuursleden

“Een dorp waarin het nu, maar ook straks prettig wonen is”, dat is kortweg de doelstelling van Dorpsplatform Mooi Appeltern. Samen met de dorpsbewoners willen we ons inzetten voor de leefbaarheid van Appeltern. Wat moet er in ons dorp behouden blijven en wat is voor verbetering vatbaar? Welke kansen dienen zich aan, of welke gevaren liggen op de loer? Allemaal zaken waarmee bestuur en themagroepen van Dorpsplatform Mooi Appeltern zich nadrukkelijk bezighouden.

Hoewel betrokken inwoners altijd welkom zijn om aan te sluiten, zijn we op dit moment dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Om diverse redenen hebben dit jaar een aantal bestuursleden, waaronder ook de voorzitter, het besluit genomen om te stoppen. Vandaar onze oproep voor nieuwe bestuursleden.

Vind jij het ook belangrijk dat Appeltern een fijn dorp blijft om in te wonen? Wil jij actief meedenken over allerlei zaken die ons dorp raken? Heb jij affiniteit met een bepaald thema of heb jij specifieke skills, die goed van pas zouden kunnen komen? Sluit je dan nu bij ons aan!

Voor meer inlichtingen of voor aanmelden als bestuurslid, nodigen we je van harte uit om nog voor de jaarwisseling een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kunnen wij in het nieuwe jaar meteen op volle sterkte aan de slag, waarbij we in de nieuwe samenstelling ook een nieuwe voorzitter zullen kiezen. Wij kijken daarom hoopvol uit naar jouw spoedige reactie!

Bestuur Dorpsplatform Mooi Appeltern

logo dpa verkleind

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal