Meld je aan bij Musical Maas & Waal

Na de succesvolle uitvoeringen in 2019 van de musical ‘In de schaduw van Appeltern’ staat er weer een nieuw openluchtvoorstelling in de planning: De Grimas achter de Kamerjas. Deze productie is van stichting Musical Productie Maas en Waal, een stichting die zich als doel heeft gesteld om buurtcontacten in Maas en Waal te bevorderen d.m.v. theater. De nieuwe productie wordt in Afferden uitgevoerd en staat gepland voor september 2021.

De nieuwe voorstelling wordt wederom een groots en tegelijkertijd intiem theater spektakel. Echter ditmaal geen historisch stuk, maar een (deels) verzonnen verhaal over het leven van Anna uit Afferden, over het naleven van je eigen dromen en wat Maas en Waal heeft betekent voor het theaterleven en de revue in Amsterdam.

Maar... zo'n grote en professionele voorstelling kan niet plaatsvinden zonder spelers en vrijwilligers. Wij zijn ervan overtuigd dat je als vrijwilliger echt een verrijking bent voor ons als werkgroep, maar ook voor de spelers en kinderen tijdens het repetitieproces en de voorstellingen. Bij de vorige productie hebben ruim 80 vrijwilligers meegeholpen. Wil jij nu ook deel uitmaken van deze productie?

Wij hebben bij allerlei activiteiten hulp nodig. Naast het spelen in de voorstelling kun je het zo gek niet verzinnen of je kunt er wel bij ondersteunen. We noemen; decor, kostuums, grime, begeleiding kinderen, verkeersregelaars, logistiek medewerkers, gastvrouw/heer, EHBO, catering, beveiliging etc.

Aanmelden kan via; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kijk voor meer info op: www.musicalmaasenwaal.nl

Algemene informatie:
Start repetities : begin maart 2021.
Voorstellingen : 3/4/5 en 10/11/12 september 2021.
Heb je weinig tijd, maar lijkt het je wel leuk om op de hoogte te blijven of om op een andere manier te helpen? Mail ook gewoon! Ervaring is niet verplicht wel enthousiasme!

stichting musical productie        grimas achter de kamerjasAlphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal