Nieuwe voorzitter DMA

Op de onlangs gehouden digitale bestuursvergadering is John van Luijn verkozen tot nieuwe voorzitter van Dorpsplatform Mooi Appeltern. Hoewel John pas vanaf 2017 in Appeltern woonachtig is, heeft hij van meet af aan zijn betrokkenheid getoond bij de Appelternse gemeenschap. John is al enkele jaren actief in de PR-commissie van het dorpsplatform en is sinds vorig jaar ook toegetreden tot het bestuur. Onderstaand stelt John zich nader aan u voor.

Beste inwoners,

john van luijn

Mijn naam is John van Luijn. Ik ben 55 jaar, geboren 31 januari 1965 te Utrecht, getrouwd met Cora. Via Houten en Tiel terecht gekomen in Appeltern. Samen hebben we een dochter, Danielle (35jr), die ondertussen haar vleugels gespreid heeft, is getrouwd met Martien en samen met hun dochter Charlotte(9jr) en zoon Jasper(7jr) wonen ze in Herwijnen. Wij mogen ons dus gelukkig prijzen met twee schatten van kleinkinderen. Ons gezin is compleet met onze bruine labrador Balou.

Mijn hobby’s zijn vissen, motorrijden wandelen met de hond en heerlijk met Appeltern II op de racefiets en nog veel meer dingen, die het leven aangenaam maken. Ik werk als client manager Industrial Performance bij Actemium, dienstverlener in de Industrie.

In april 2017 zijn wij komen wonen in het huis van Theo en Nel de Roo op de Elzepas 14. Toen wij het huis gekocht hadden zeiden Theo en Nel tegen ons dat er een actief dorpsplatform was en dat er binnenkort een presentatie zou zijn bij de Tuut. Hier zijn wij als nieuwkomers in het dorp geënthousiasmeerd over de betrokkenheid en de vele initiatieven van de diverse themagroepen bestaande uit vrijwilligers.

Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de eigen leefomgeving en besloot om actief iets bij het dorpsplatform te gaan doen. Ik heb me aangemeld bij de PR-commissie en later ben ik ook lid geworden van het bestuur. Nog een reden hiervoor was dat ik het erg belangrijk vind om in een klein dorp tussen grote stedelijke ontwikkelingen, te streven naar een vitaal en mooi Appeltern, waar het goed wonen is.

Ik was aangenaam verrast toen ik benaderd werd door het dagelijks bestuur van het dorpsplatform met de vraag of ik voorzitter wilde worden van het dorpsplatform. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en heb ja gezegd.

Ik wil gelijk van de gelegenheid gebruik maken om Arnold te danken voor zijn inzet als voormalig voorzitter. Samen met de andere bestuursleden heeft hij het dorpsplatform mede gemaakt tot wat het nu is. Arnold het gaat je goed!

Mochten er mensen die net als ik ook actief betrokken willen zijn bij het dorpsplatform, meld je dan aan. Mochten er vragen zijn, spreek me gerust aan. Samen trots op ons Mooi Appeltern.

John van Luijn

 

 
 
 
 
 
 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal