Uitnodiging Dag van de Toekomst

Voor de 7e keer organiseert gemeente West Maas en Waal de jaarlijkse bijeenkomst vanuit de Visie Leefbaarheid 2030 voor inwoners, ondernemers en (vrijwilligers) organisaties uit onze gemeente. Praat mee en kom met nieuwe ideeën voor behoud en verbetering van de leefbaarheid in de acht dorpen!” Dat is de boodschap die wethouder Bert van Swam graag kwijt wil voor de 7e Dag van de Toekomst op 4 februari.

Vanwege Corona wordt het een digitale ‘thuisblijfeditie’ van 19.00 tot 21.00 uur. Inwoners, ondernemers en (vrijwilligers)organisatie zijn van harte welkom om mee te praten over alles wat de leefbaarheid in de dorpen bepaalt. Denk daarbij aan burgerinitiatieven, wonen, ondernemen, recreëren, onderwijs, vervoer, duurzaamheid en zorg.

Op het programma staat een inspirerende peptalk van Kees Willems, directeur/eigenaar van Global Paint Products. Hij verbindt als fervent sporter ook zijn betrokkenheid bij activiteiten die de leefbaarheid bevorderen.

Dagvoorzitter Judith Smits, die ook lokale roots heeft, organiseert de 1e West Maas en Waalse Leefbaarheidsquiz. Hiermee zijn 3 leuke prijzen te winnen om lokale ondernemers te ondersteunen. Alle deelnemers krijgen sowieso vooraf een ‘toostprijs’ thuisbezorgd. Want om 21.00 uur toost Bert van Swam – samen met hen – op een beter leefbaar West Maas en Waal en sluit hiermee zijn laatste Dag van de Toekomst af.

Tot uiterlijk 29 januari kan iedereen zich aanmelden via www.westmaasenwaal.nl/DagvandeToekomst. Daar is ook het uitgebreide programma te vinden.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal