Auditie-oproep voor theaterspektakelstuk

Stichting Musical productie Maas en Waal roept mensen op om op 2 of 9 november auditie te doen voor een groots en tegelijkertijd intiem theaterspektakelstuk: ‘De grimas achter de kamerjas’. De uitvoering vindt plaats in Afferden op 2, 3 en 4 september en 9, 10 en 11 september 2022. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De audities vinden plaats op 2 en 9 november 2021 in dorpshuis De Schuur in Appeltern. De repetities starten in januari 2022.

Voel jij je betrokken bij Maas en Waal? Via onze Stichting kun je dat ook laten blijken! Ben je geen toneelspeler, maar bijv. wel heel handig met naald en draad, een boormachine of ben je logistiek heel handig? Zo'n grote en professionele voorstelling kan niet plaatsvinden zonder vrijwilligers, of beter gezegd mede-meugelukmakers. Wij hebben bij allerlei activiteiten hulp nodig en verwelkomen je graag in onze familie. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nodigen je graag uit voor een eerste bijeenkomst.

Heel graag tot binnenkort bij één van onze activiteiten of volg ons op Instagram @musical_productie_maasenwaal of Facebook/uitdeschaduwvanappeltern.

grimas achter de kamerjas2.jpg 2

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal