Meld je aan voor deelauto Appeltern

Dorpsplatform Mooi-Appeltern heeft i.s.m. Gemeente West Maas en Waal en Autobedrijf van Oijen een nieuwe dorpsauto geplaatst, een Totota Yaris Hybrid. Het project heet O2Share. Deze deelauto staat bij de RK begraafplaats aan de Van der Capellenstraat. Op dit moment zijn wij aan het testen met de deelauto. De auto is straks eenvoudig via een app te reserveren, te openen en te sluiten.

Inwoners van Appeltern kunnen zich nu al aanmelden via de website www.o2share.nl. Ook kun je vrijblijvend informatie krijgen over de werking van de deelauto. Na de aanmelding vinden er een rijbewijscontrole en een demonstratie plaats op locatie bij Autobedrijf van Oijen.

Na aanmelding kun je de auto reserveren met de app op je telefoon. Een reservering is snel gemaakt door de gewenste datum en het tijdstip te kiezen. Net voor de aanvang van de reservering kun je de auto eenvoudig openen met dezelfde app en na afloop ook weer sluiten. Tanken gaat via de tankpas. De factuur ontvang je na de rit. Je hoeft dus nergens meer een sleutel op te halen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dorothé (06-50961996) of Wim (06-81284381) of rechtsreeks met O2share: 0487-591374 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

dorpsauto appeltern 2022

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal