Lintje voor Mario van der Velden

In een vol dorpshuis De Schuur in Appeltern kreeg Mario van der Velden voor zijn bijzondere verdiensten een lintje van burgemeester Vincent van Neerbos. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mario van der Velden zet zich sinds 1990 in als vrijwilliger voor Stichting Kom naar de Kern, organisator van Maasfeesten Appeltern. In 2000 werd hij voorzitter van deze stichting en zet hij zich ieder jaar met hart en ziel in voor dit meerdaagse dorpsfeest.

Daarnaast is Mario sinds 1982 voorzitter van tennisclub Appal, voorzitter van de Technische Commissie van de tennisclub en zet hij zich in bij het onderhoud van het tennispark. Gedurende 10 jaar was Mario van der Velden rayonhoofd bij het regionale evenement Dijkensport voor het traject Appeltern.

Sinds 2013 is hij actief binnen de werkgroep ter oprichting van het Dorpsplatform Mooi Appeltern, waarvan hij in 2014 bestuurslid werd. Hij is daar voorzitter van de themagroep PR. Ook verzorgt hij met andere vrijwilligers de welkomsttas voor nieuwe inwoners van Appeltern en brengt deze mede langs. In 2018 was hij de kartrekker voor de organisatie van het televisieprogramma Zomer in Gelderland in Appeltern. Wij bedanken Mario van harte voor zijn inzet voor ons dorp en feliciteren hem met deze onderscheiding!

mario lintje 26 04 2022

Op de foto van links naar rechts:  Mario van der Velden, zijn vrouw Yvonne en burgemeester Vincent van Neerbos.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal