Start Leesclub in Appeltern

In Appeltern wordt een Leesclub gestart! Op 6 december wordt in het kader hiervan een kennismakingsbijeenkomst gehouden in dorpshuis De Schuur, aanvang 19.30 uur. Iedereen die het leuk vindt om te lezen en de inhoud van een boek te bespreken is van harte welkom. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Berthe Maat via de gegevens onderaan dit bericht.

Tijdens de kennismakingsbijeenkomst inventariseren we de leesvoorkeuren en bepalen we hoe we komen tot een boekenkeuze. Bij voldoende belangstelling is het mogelijk sub-clubjes te maken naar genre-voorkeur. We kiezen een boektitel en plannen een volgende bijeenkomst over 6 tot 8 weken (overdag of ’s avonds). Iedereen heeft dan het gekozen boek gelezen. Eén van de leden treedt op als gespreksleider en bereidt (een) discussieonderwerp(en) voor. Meestal neemt een boekbespreking anderhalf tot twee uur in beslag.

Als locatie kunnen we kiezen om bijvoorbeeld in ‘t Stèkske of Stoomcafé De Tuut bijeen te komen (afhankelijk van het tijdstip), of roulerend bij één van de clubleden thuis. De kosten waarmee je rekening moet houden zijn voor boeken, 6 of 7 boeken per jaar (eventueel ook te lenen bij de bibliotheek) en voor koffie/thee. De kosten voor de kennismakingsbijeenkomst worden gedragen door Dorpsplatform Mooi Appeltern.

Aanmelden voor de kennismakingsbijeenkomst op 6 december kan bij Berthe Maat, Kampstraat 22, telefonisch te bereiken op 06-10691759 of via Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ben je op deze avond verhinderd maar heb je wel belangstelling voor de leesclub, dan kun je eveneens contact opnemen met Berthe. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar het bulletin Een leesclub starten.

leesclub

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal