Computercursus in 't Stèkske

Berichten sturen, foto’s opslaan, werk zoeken, iets kopen of een formulier invullen. Je kunt steeds meer doen via de computer en het internet. Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Het is handig, maar kan ook moeilijk of spannend zijn. Misschien doe je iets niet goed, of weet je niet zeker of het wel veilig is. Je bent niet de enige. Wil je beter worden in het gebruik van de computer en het internet? Dan is de cursus Klik & Tik iets voor jou.

Bibliotheek Rivierenland verzorgt de cursus Klik en Tik in 't Stekske in Appeltern. In acht lessen van één uur ga je aan de slag onder begeleiding van twee docenten. We werken in kleine groepen van 8 deelnemers, waardoor we je goed kunnen begeleiden. Oefenen doe je op jouw eigen tempo en niveau. Je oefent met vaardigheden die je in het dagelijks leven goed van pas komen. Eerdere deelnemers geven aan dat de cursus meer zelfvertrouwen geeft, leerzaam én gezellig is.

De cursus is op dinsdagochtend van 10:00 tot 11:00 op: 10, 17, 24 en 31 januari, 14 en 28 februari, 7 en 14 maart. De Bibliotheek zorgt voor laptops, maar je kunt ook je eigen laptop of tablet meenemen. De Klik en Tik cursus wordt gratis aangeboden en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Meer informatie of aanmelden? Bel de klantenservice van Bibliotheek Rivierenland: 0344-639940.

klik tik appeltern1 klik tik appeltern2

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal