Opheffing Jeugdhonk - Oproep vrijwilligers!

Stichting ’t Jeugdhonk wordt opgeheven. Deze stichting organiseert al sinds 1974 educatieve knutsel- en spelmiddagen voor de jeugd van Appeltern. Het bestuur van de stichting kon daarbij altijd rekenen op de hulp van een trouwe en enthousiaste groep vrijwilligers. Veel kinderen en volwassenen bewaren dan ook dierbare herinneringen aan de gezellige woensdagmiddagen in De Schuur.

Betsie en Angelique zijn de enige nog overgebleven bestuursleden. Zij wilden al langer stoppen en hebben er alles aan gedaan om mensen te vinden die zitting wilden nemen in het bestuur. Vrijwilligers om een middag mee te helpen, dat lukte nog wel, maar niemand bleek trek te hebben in die ‘bestuurlijke rompslomp’. Vandaar dat Betsie en Angelique zich tot het dorpsplatform hebben gewend en in goed overleg besloten hebben om Stichting ’t Jeugdhonk op te heffen.

Dat wil echter niet zeggen dat ook de jeugdactiviteiten moeten stoppen! Als het inderdaad zo is dat er vrijwilligers zijn, die voor onze Appelternse kinderen activiteiten willen organiseren, dan nodigen wij hen van harte uit om zich bij het dorpsplatform te melden. Activiteiten kunnen dan onder de paraplu van het dorpsplatform worden georganiseerd, waarbij het bestuur van het dorpsplatform een groot deel van de bestuurlijke taken op zich kan nemen.

Vandaar een dringende oproep aan inwoners/ouders/grootouders: meld je vóór 12 februari aan voor hulp bij jeugdactiviteiten, zodat we weten of we verder kunnen. De Appelternse kinderen zullen het ongelooflijk waarderen. Bovendien zou het eeuwig zonde zijn als de prachtig ingerichte ruimte in dorpshuis De Schuur ontmanteld wordt wegens gebrek aan activiteit. Voor aanmelden of informatie kun je contact opnemen met Albertine Roffelsen, 06-40488253 of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur Dorpsplatform Mooi Appeltern

knutselen

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal