Herhalingscursus Reanimatie en AED

Op zaterdag 11 maart wordt bij voldoende belangstelling een herhalingscursus Reanimatie en AED gehouden in dorpshuis De Schuur, aanvang 09.30 uur, inloop vanaf 09.00 uur. De cursus is bedoeld voor inwoners die in het bezit zijn van een geldig Reanimatie Diploma, waarbij het niet langer dan 2 jaar geleden mag zijn dat je een herhalingscursus hebt gevolgd, dan wel het diploma hebt behaald. De kosten bedragen 15 euro per cursist. De cursus wordt verzorgd door AED Rivierenland.

Aanmelden voor de herhalingscursus kan tot 12 februari via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een telefoontje naar de secretaris van het dorpsplatform, Albertine Roffelsen, 06-40488253.

Basiscursus Reanimatie en AED
Elke seconde telt bij een hartstilstand. Door een paar uur te investeren in een reanimatiecursus, kun je jaren aan iemands leven toevoegen. Onder begeleiding van een instructeur leer je hoe je een harstilstand herkent en wat je moet doen als iemand bewusteloos is. In slechts 2,5 uur leer je reanimeren en een AED te bedienen. Vandaar onze vraag: Wie heeft er belangstelling voor een basiscursus Reanimatie en AED? Ook inwoners voor wie het meer dan 2 jaar geleden is dat zij een herhalingscursus hebben gevolgd kunnen zich aanmelden. Bij voldoende belangstelling wordt in overleg met de betrokkenen een basiscursus georganiseerd. Ook hier bedragen de kosten 15 euro per cursist.

Aanmelden voor interesse voor een basiscursus kan eveneens tot 12 februari via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een telefoontje naar de secretaris van het dorpsplatform, Albertine Roffelsen, 06-40488253.

Bestuur Dorpsplatform Mooi Appeltern

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal