Ontwerpwedstrijd Appelternse vlag

Naar aanleiding van binnengekomen ideeën organiseert Dorpsplatform Mooi Appeltern een ontwerpwedstrijd voor een vlag voor Appeltern. Waarom? Gewoon, omdat wij trots zijn op ons mooie dorp! Met een eigen vlag wordt de saamhorigheid in het dorp nog meer versterkt en wordt het aangezicht van ons dorp verder verfraaid. Vandaar een oproep aan onze creatieve inwoners: Wie maakt het winnend ontwerp voor de vlag van Appeltern?

Het ontwerp voor de vlag moet recht doen aan de identiteit van ons dorp. Het kan verwijzen naar het verleden, maar evengoed naar hedendaagse karakteristieke eigenschappen van Appeltern. Het is ons bekend dat er inwoners zijn die al een eigen Appelternse vlag hebben wapperen. Ook zij worden van harte uitgenodigd om hun bestaande ontwerp in te dienen!

Iedereen kan zijn/haar ontwerp (met beschrijving hoe je tot dat ontwerp bent gekomen) voor 1 maart 2023 mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna worden alle ontwerpen met tekst en uitleg op de dorpswebsite en in de dorpsapp geplaatst, zodat iedereen kan stemmen op z’n favoriet.

De inwoners van Appeltern bepalen dus straks welk ontwerp het gaat worden! Na de stemronde wordt het winnende ontwerp bekend gemaakt, waarna het ontwerp daadwerkelijk omgezet wordt in een vlag voor Appeltern. De winnende ontwerper ontvangt het eerste exemplaar van zijn/haar eigen ontworpen vlag!

PR-Groep Dorpsplatform Mooi Appeltern

vlag appeltern

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal