Energierekening omlaag? Dat kan!

Steeds meer inwoners hebben moeite met het betalen van hun energierekening. EnergieVitaal helpt deze mensen met het verlagen van hun energierekening. Dat doen ze met bijvoorbeeld met energiecoaches en klussers. De energiecoach geeft tips over wat je kunt doen om je energieverbruik te verlagen. De klussers helpen met het aanbrengen van kleine maatregelen.

“Deze hulp is erg belangrijk”, vindt Loes van Genderen van EnergieVitaal: ”Je kunt al veel energie besparen met kleine aanpassingen! Veel mensen denken daar vaak niet eens aan. En dat is zonde: je hoeft er eigenlijk weinig moeite voor te doen. Bijvoorbeeld door net wat korter te douchen en radiatorfolie achter je verwarming te plaatsen. De energiecoach geeft je nog veel meer tips. De klusser komt langs om de energiebesparende spullen aan te brengen.”

Vraag gratis een bezoek van de energiecoach en de klusser aan! EnergieVitaal heeft al veel mensen geholpen met handige informatie en het aanbrengen van kleine maatregelen. Heb jij ook moeite om je energierekening te betalen? Vraag dan gratis een energiecoach aan bij EnergieVitaal. Aanmelden kan via www.energieloketwestmaasenwaal.nl/energievitaal of bel met 0345 202 707.

energievitaal

 EnergieVitaal is een project van Energieloket Rivierenland en werkt samen de gemeente, de woningcorporaties en verschillende sociale -en welzijnsorganisaties in West Maas en Waal.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal