Stem op vlag voor Appeltern!

De oproep voor een vlag voor Appeltern heeft maar liefst zeven ontwerpen opgeleverd. Er valt dus wat te kiezen! Volgens het principe “de meeste stemmen gelden” mogen de inwoners van Appeltern bepalen welke vlag het uiteindelijk gaat worden. U kunt uw stem uitbrengen via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de email vermeldt u uw naam en welk nummer vlag u het mooist vind. Een toelichting op uw keuze geven mag natuurlijk ook. Iedere inwoner mag 1 stem uitbrengen. Stemmen kan tot 15 april 2023. Het winnende ontwerp en de naam van de ontwerper worden dan zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Onderstaand vindt u de 7 ontwerpen.

Vlag 1:

vlag 1 appeltern anja gerritsen

Vlag 1: De kleuren geel/paars verwijzen naar “Kom naar de Kern” en de kleuren blauw/geel naar ons dorpsfeest “Maasfeesten”. Appeltern heeft een open karakter vandaar de open appel. Rood is de kleur van passie voor Appeltern en groen is de kleur voor onze groenrijke omgeving.

Vlag 2:

vlag 2 appeltern

Vlag 2: Het wapen van de voormalige gemeente Appeltern, verwijzend naar onze geschiedenis.

Vlag 3:

vlag 3 appeltern

 

Vlag 3: Voor de basis van de vlag is gekozen voor het logo van de gemeente West Maas en Waal, omdat Appeltern daar onderdeel van is. Hierover is een rood vlak geplaatst met daarin het wapen van Appeltern in een nieuw jasje.

Vlag 4:

vlag 4 met kleurcontour

Vlag 4: De basis is wederom een verwijzing naar de gemeente West Maas en Waal met daarin het logo van Mooi Appeltern, geplaatst in de contouren van de appel, zoals bij de dorpsentrees.

Vlag 5:

vlag 5 appeltern

Vlag 5: Een vlag met de appel met het logo van de dorpsentrees, waarmee we ons dorp op een eenduidige wijze presenteren. De tinten groen en blauw verwijzen naar de groene en waterrijke omgeving van ons dorp.

Vlag 6:

vlag 6 appeltern

Vlag 6: Het logo van Mooi Appeltern met blauwe achtergrond. Het logo zit ook in de dorpsentrees.

Vlag 7:

vlag 7 appeltern

Vlag 7: Het logo van Mooi Appeltern met witte achtergrond.

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal