Winnend ontwerp dorpsvlag Appeltern

Maar liefst 95 huishoudens/personen hebben hun stem uitgebracht tijdens de verkiezing van het mooiste ontwerp voor de dorpsvlag van Appeltern. Met iets meer dan 50% van de stemmen werd vlag nummer 3 de overduidelijke winnaar. De vlag heeft als basis het logo van de gemeente West Maas en Waal, waarover een rood vlak is geplaatst met daarin het wapen van Appeltern en de onderdelen van het logo van ons dorpsplatform (zie onderaan dit bericht). 

winnaar ontwerp dorpsvlag

Het ontwerp is gemaakt door Alinda Hendriks. Zij ontving namens het dorpsplatform alvast een bloemetje en krijgt straks het eerste exemplaar van de nieuwe dorpsvlag uitgereikt. Goede tweede werd de vlag met het oude gemeentewapen van de hand van John van Luijn en als derde eindigde het kleurrijke ontwerp met de open appel, gemaakt door Anja Gerritsen. Heel veel dank aan alle zeven ontwerpers, waardoor we ook echt wat te kiezen hadden!

De volgende stap is nu dat we de vlag gaan laten maken. We gaan voor het formaat 100x150 cm. Wilt u ook een dorpsvlag hebben? Dat kan! Inwoners worden tot 15 mei in de gelegenheid gesteld om een vlag te bestellen. Dit kan via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Mario van der Velden: 06-25371643. De kosten bedragen circa 25 euro per vlag.

Onderstaand het winnende ontwerp. KLIK HIER om het ontwerp alvast als bewegende vlag te bekijken!

 

vlag 3 appeltern

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal