Vlinderconcert/pannenkoekmatinee zangkoor Hullie

Zangkoor Hullie (20-25 leden, met eigen combo) brengt in mei 2023 al 10 jaar liedjes ten gehore gezongen in het Maas en Waals dialect, met leden uit geheel Maas en Waal! Zondag 21 mei geeft het zangkoor een speciaal “Vlinderconcert” in Kulturhus d’n Dulper in Boven-Leeuwen, aanvang 14.00 uur.

De entree bedraagt € 7,- Dit bedrag komt bijna geheel ten goede aan Stichting Vlinderkind. Deze stichting strijdt al vele jaren met hart en ziel voor een draagbaar leven voor kinderen met Epidermolysis Bullosa (EB), een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening, waarbij de hechting van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat, verstoord is. Door de wrijving tussen de 'loszittende' huidlagen ontstaan er blaren en ontvellingen. Ondraaglijke pijn en jeuk zijn daarvan o.a. het gevolg.

In de pauze van het Vlinderconcert wordt u getracteerd op koffie of thee met een pannenkoek. Voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop kunt u in verschillende kraampjes allerlei handvaardigheidsartikelen kopen. Dat gaat van poppenkleertjes, tot felicitatiekaartjes, lampjes, tasjes, versieringen, mutsjes etc. Ook de opbrengst van de verkoop is bestemd voor Stichting Vlinderkind.

Tickets voor het Vlinderconcert zijn te koop bij Wil van Kempen (0487-592901) in Boven-Leeuwen, Kulturhus d’n Dulper en via de leden van zangkoor Hullie.

hullie affiche 13 4 2023

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal