5 Star Bucket in NH kerk

Zaterdag 13 december verandert de sfeer in het NH Kerkje aan de dijk in Appeltern in die van een trendy loungecafé. Met een glaasje in de hand en in goed gezelschap kunnen bezoekers genieten op de bijzonder sfeervolle tonen van 5 STAR BUCKET. Deze viermansformatie brengt instrumentale muziek die zich het beste laat omschrijven als 'Instant Groove Jam'. Relaxte jazzy muziek die lekker in het gehoor ligt.

De band componeert zowel akkoordenreeksen en grooves als melodieën (improvisaties) en arrangementen ter plekke. Hierdoor blijft de muziek fris en steeds weer net even anders.

5 STAR BUCKET bestaat uit Jan van Oort saxen / Paul Vermeulen toetsen / Mario Vleugels bas / Henry Litjes drums.

Wie al even wil proeven, kan terecht op https://www.youtube.com/watch?v=7fc-aOL94Ic&list=PLINW-Eslr0L6T9P-Us3Bqme1bbIv6V7w1

Bezoekers kunnen na afloop gezellig nog even blijven hangen om iets te drinken met de artiesten en de andere aanwezigen in het Appelternse kerkje.

Over het Kunstpodium Maas en Waal

Het Kunstpodium brengt cultuur naar het Land van Maas en Waal met muziek-, toneel- en theatervoorstellingen. De voorstellingen zijn verrassend en van hoge kwaliteit. De locaties zijn informeel, kleinschalig en dichtbij. Bijvoorbeeld het NH kerkje in Appeltern, de Boldershofkapel in Druten en Brouwershof Amani aan de Maasdijk in Maasbommel.

Reserveringen: via Kunstpodium Maas en Waal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 520 387 06

www.kunstpodiummaasenwaal.nl

Datum              zaterdag 13   december 2014

Locatie             NH kerk Maasdijk   18 in Appeltern

Zaal   open         vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom voor een gratis drankje

Voorstelling      start   20.30 uur – einde 22.30 uur

Entree              12,50 euro

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal