Dubbelconcert in NH kerk

8 november: Dubbelconcert Kleptomania! en Spranking in Appeltern

Zaterdag 8 november brengt Kunstpodium Maas en Waal een uniek dubbelconcert in het NH kerkje in Appeltern. Voor de pauze sax-kwartet Kleptomania! en daarna het duo levensmuzikanten Spranking. De voorstelling start om 20.30 en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Na afloop kunnen bezoekers nog iets blijven drinken. De toegangsprijs is 12,50.

Het belooft een bijzondere avond te worden, die start met Kleptomania! Vier saxofonisten die vol enthousiasme de kleppen van hun instrument bespelen. De synergie tussen de
heren zorgt voor aanstekelijke muziek doorspekt met harmonieuze jazzy, latin & funky grooves, uitdagende ritmes en warme, ietwat smeuïge ballades. Kleptomania zijn Roel Arents (baritonsax), Gert van Dam (tenorsax), Andy Beynon (alt-/sopraansax) en Huub Sprang (sopraan-/altsax).

Nade pauze verruilt Kleptomania's Huub Sprang zijn sax voor toetsen. Samen met zangeres Frida de Koning vormt hij duo Sprangking. Ze bezingen de thema's van het leven, zoals als andermans leed, twijfels, gemis, maar ook trippelende kindervoetjes of gewoon de liefde. En ze hebben er plezier in. Tijdens het optreden nemen ze hun publiek mee op interactieve wijze. De muziekstijlen zijn divers, de performance intens, maar ook af en toe verstillend.

Na de voorstelling

Bezoekers kunnen na afloop gezellig nog iets drinken met de artiesten en de andere aanwezigen in het Appelternse kerkje.

Over het Kunstpodium Maas en Waal

Het Kunstpodium brengt cultuur naar het Land van Maas en Waal met muziek-, toneel- en theatervoorstellingen. De voorstellingen zijn verrassend en van hoge kwaliteit. De locaties zijn informeel, kleinschalig en dichtbij. Bijvoorbeeld het NH kerkje in Appeltern, de Boldershofkapel in Druten en Brouwershof Amani aan de Maasdijk in Maasbommel.

Reserveringen via Kunstpodium Maas en Waal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 520 387 06. www.kunstpodiummaasenwaal.nl

Datum zaterdag 8 november 2014

Locatie NH kerk Maasdijk 18 in Appeltern

Zaal open: vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom voor een gratis drankje

Voorstelling start 20.30 uur – einde 22.30 uur

Entree 12,50 euro

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal