Informatieavond AVG

Op woensdag 18 april wordt in de raadzaal van het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen een informatieavond gehouden over de AVG, aanvang 19.30 uur. Ook verenigingen en vrijwilligersorganisaties in West Maas en Waal die persoonsgegevens registreren, hebben te maken met de wettelijke verplichtingen waaraan zij vanaf 25 mei 2018 moeten voldoen. Het gaat hierbij om voorschriften over het vastleggen en beschermen van (privacy)gegevens over hun leden, bezoekers, etcetera.

 

De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Radha Jainandunsing, functionaris gegevensbescherming. Zij vertelt wat de praktische gevolgen zijn van de AVG voor de manier waarop verenigingen en vrijwilligersorganisaties hun persoonsgegevens moeten vastleggen en beschermen. Natuurlijk geeft zij ook handige tips en beantwoordt zij alle vragen die er leven rond de AVG. Na afloop van haar presentatie weten de aanwezigen wat ze de volgende dag moeten gaan doen om aan de verplichtingen van de AVG te voldoen.

Aanmelden: uiterlijk 16 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via T 14 0487 (graag naam vereniging/ vrijwilligersorganisatie én aantal personen doorgeven). Als zich meer personen aanmelden dan de raadzaal aan ruimte biedt, is het mogelijk dat er op korte termijn een tweede informatieavond wordt gehouden.

gemeente wmw 300x180

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal