Opening Obstacle Mud Run parcours Maaslanden

Op zondag 14 april 2019 vindt de officiële opening van het nieuwe MUD RUN parcours. Een parcours bestaande uit 18 obstacles, over een totale lengte van 5 km. Stichting Uiterwaarde heeft dit parcours aangelegd in samenwerking met Riverside. De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur, voor genodigden en belangstellenden. Het parcours loopt over het schiereiland van Strand Maaslanden, het terrein van Riverside en het Lange Land aan de oevers van de Maas. Het is voor iedereen vrij toegankelijk zodat je, uiteraard op eigen risico, lekker kunt sporten. Vind je 5 km nog een beetje veel dan kun je ook een korter rondje maken van ca. 2 km.

Ter gelegenheid van de opening organiseert Riverside i.s.m. met Diego Alblas, sportinstructeur uit Beneden Leeuwen, een wedstrijdrun. Deze start vanaf 10.00 uur. Aanmelden hiervoor is wel gewenst. Het parcours is geschikt voor de gevorderde, maar zeker ook voor de beginnende sporter. Om 11.45 uur en 12.45 uur zijn de recreanten aan de beurt. Diego Alblas verzorgt dan een clinic. Iedereen die het leuk vindt, van groot tot klein mag hier aan deelnemen. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Je kan je op de dag zelf even aanmelden bij de bar van Beachclub Riverside. Het enige wat je mee hoeft te nemen is sportkleding en een gezonde dosis enthousiasme! Overigens is deelname aan de wedstrijd en de clinic geheel gratis!

Directeur Alex Kwakernaak van Uiterwaarde hoopt met de aanleg van dit parcours weer een nieuwe doelgroep naar Strand Maaslanden te trekken en een mooie aanvulling voor het gebied te bieden.
Voor meer informatie en/of inschrijven voor de wedstrijd kijk op Riverside.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

toestel 1 catcrawl small

toestel 5 hoog net small

toestel 7 monkey bar small

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal