Jubileumloop en familiewandeling Dijkensport.nl

In verband met het 20-jarig jubileum organiseert DijkenSport.nl op zondag 2 juni de Maas en Waal marathon. Het parcours loopt door en langs de vier Maasdorpen Appeltern, Altforst, Maasbommel en Alphen. Start en finish van alle onderdelen zijn bij Moeke Mooren, waar het ’s middags extra genieten is tijdens de gezellige afterparty.

 Ook wandelaars zijn van harte welkom. Zij lopen in tegengestelde richting grotendeels dezelfde route. Wellicht een mooie training voor de Nijmeegse Vierdaagse. Het is overigens ook mogelijk om een halve marathon of een korter deel van de route te lopen.

Appeltern en Altforst organiseren een familiewandeling over het struinpad vanaf de loswal in Appeltern naar Moeke Mooren. De start is om 12.00 uur. Deze struinwandeling is circa 6 km lang en is uitermate geschikt voor kinderen. Onderweg zijn er leuke activiteiten en worden enkele versnaperingen aangeboden. De deelname bij voorinschrijven bedraagt 2 euro voor volwassenen, voor kinderen is de deelname gratis. Aanmelden kan t/m 31 mei via www.dijkensport.nl. Kies ‘inschrijven maas en waal marathon – familiewandeling’.

Het programma in Appeltern ziet er als volgt uit:

10.00 uur: Start marathon en halve marathon bij Moeke Mooren
10.10 uur: Start marathon-estafette bij Moeke Mooren
  - Wisselpunt bij Theetuin Appeltern
  - Om 11.00 uur zijn hardlopers Appeltern gepasseerd
12.00 uur: Start familiewandeling op loswal in Appeltern
Middag: Finish alle onderdelen en afterparty bij Moeke Mooren

Kijk voor meer informatie op www.dijkensport.nl

jubileumloop dijkensport

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal