Het Wandelcafé

Eén keer per week een uur gezamenlijk wandelen en een kopje koffie of thee drinken, dat is het Wandelcafé! Het Wandelcafé is voor iedereen die het leuk vindt om samen met andere mensen te wandelen. Het is geheel vrijblijvend. Je hoeft je niet op te geven en geen lid te worden. Gezelligheid en bewegen staat voorop! Deelname betekend mensen ontmoeten, verhalen delen, genieten van de omgeving en aan je gezondheid werken. Dat houdt je zowel fysiek als mentaal fit en gezond.

Stichting Maas en Waal in Beweging heeft als doelstelling de gezondheid van de Maas en Waalse bevolking te stimuleren. De commissie Zorg en Welzijn is de uitdaging aangegaan en streeft naar een Wandelcafé in alle kerkdorpen van West Maas en Waal en Druten. De organisatie ligt per dorp bij enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten de route uit, wandelen mee en zorgen voor de start- en eindlocatie waar het kopje koffie of thee gedronken kan worden.

Op dit moment hebben we nog geen werkgroep van enthousiaste vrijwilligers voor de organisatie van het Wandelcafé in Appeltern! Vindt u het ook jammer dat Appeltern nog geen Wandelcafé heeft, geef dit door aan Mario van der Velden via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zou u het Wandelcafé mee willen organiseren stuur een berichtje via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er ligt een stappenplan klaar. Stichting Maas en Waal in Beweging ondersteunt met posters, flyers, facebookberichten en wandelcafé hesjes.

Kijk op www.maasenwaalinbeweging.nl en facebook Maas en Waal in Beweging voor informatie van de dorpen waar het Wandelcafé al van start is gegaan.

 

wandelcafe maas en waal in beweging

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal