Aanpak zwerfafval Altforst-Appeltern

Steeds vaker zie je mensen zwerfaval opruimen, ook buiten landelijke schoonmaakdagen. Immers: zonder zwerfafval is en blijft de omgeving leefbaarder. Een gezamenlijke inzet is gezellig en geeft veel voldoening doordat je in korte tijd zichtbare resultaten bereikt. Bovendien versterk je elkaar in een prettige en constructieve sfeer. U kunt vrijblijvend gezamenlijk het initiatief nemen maar het biedt ook de ruimte om individueel bij te dragen, zoals sommigen van u misschien al doen, in combinatie met een mooie wandeling. Zo verenigt u het plezierige met het nuttige en zorgen we samen voor een leefbare omgeving!

Benieuwd? Kom dan naar de startbijeenkomst!

Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) gaat samen met de dorpsplatforms en in afstemming met de gemeente een zwerfafvalbrigade opstarten in de omgeving Appeltern en Altforst. Het idee is dat inwoners samen zwerfafval in eigen omgeving aanpakken. U wordt daarbij ondersteund vanuit de gemeente en de Stichting. Bij de aftrap ontvangt u natuurlijk het benodigde gereedschap, maar eerst lichten wij graag een werkwijze toe die het initiatief nog succesvoller zal maken.

Wat:         Startbijeenkomst voor ZWERFAFVALBRIGADES in Altforst en in Appeltern
Wanneer: Woensdagavond 19 juni
Tijd:         19.30 tot 21.00 uur
Waar:      Ontmoetingscentrum “De Schuur”, Kerkstraat 25, Appeltern.
Voor wie: Iedereen is van harte welkom, koffie en thee staan klaar.

Kijk voor meer informatie op https://www.westmaasenwaal.nl/feestelijke-start-eerste-zwerfafvalbrigade
Vragen? Mail of bel Tijl Essens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-14135745.

zwerfafvalbrigade 01 zwerfafvalbrigade 02

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal