Inschrijving 6e Appelternkwis geopend!

Stichting Kom naar de Kern presenteert op zaterdag 26 oktober in Ontmoetingscentrum De Schuur de 6e Appelternkwis! Een supergezellige Appelternse avond met een dorpsquiz, waar gestreden gaat worden om de eer en om de KAT: de Ken Appeltern Trofee! 

Een greep uit de categorieën: Algemeen, Appeltern vroeger en nu, over de grens, knappe koppen, muziek, het afgelopen jaar, filmpjes, sport, nieuws, showbizz, enzovoorts…

Meedoen kan alleen in teamverband. Dit jaar zijn er ook weer drie prijzen te winnen voor het origineelste, leukste, kleurrijkste team! Dit wordt zowel bij binnenkomst als tijdens de kwis beoordeeld. Elk team ontvangt nog per E-mail, hoe laat men aanwezig moet zijn voor de teamfoto!

Waar moeten teams aan voldoen?
Elk team bestaat minimaal uit 5 personen (maximaal 10)
Elk team kenmerkt zich door eenheid van tenue/uitdossing.
Elk team heeft een eigen naam.
Elk team heeft een captain.

Extra activiteit
Op vrijdag 25 oktober - een dag voor de Appelternkwis - dient elk team een nader te knutselen attribuut in te leveren voor extra te verdienen punten! De aangemelde teams worden per mail op de hoogte gesteld van wat precies de bedoeling is. Ook ontvangen alle teams per E-mail een formulier waarin zij de naam/namen mogen raden van de nieuwe presentator(s) van de Appelternkwis…

Inschrijfgeld
Dit jaar is er geen loterij. Om in de onkosten tegemoet te komen vragen wij een inschrijfgeld à 15 euro per team. Dit bedrag dien je vóór 20 oktober over te maken naar NL81 RABO 0103207082 t.n.v. Kom naar de Kern o.v.v. teamnaam + Appelternkwis 2019.

Doet jouw groepje, vereniging, bedrijf, familie, buurt ook mee?
Download hier het inschrijfformulier als Word-bestand of als pdf-bestand.

Aanmelden kan tot 20 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

jury 2018

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal