Prikactie zwerfafval Altforst-Appeltern

Op 28 september gaan bewoners van Appeltern en Altforst aan de slag om de omgeving zwerfafvalvrij te maken. Dit sluit mooi aan bij de World Cleanup Day (21 september), wanneer wereldwijd aandacht wordt besteed aan het tegengaan van zwerfafval.

De gemeente, Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en de dorpsplatforms trekken gezamenlijk op in de ondersteuning van zwerfafvalbrigades. Het idee is dat inwoners vrijblijvend samen of individueel de eigen omgeving aanpakken. U wordt daarbij ondersteund vanuit de gemeente en de Stichting. Bij de aftrap ontvangt u natuurlijk het benodigde gereedschap.

Een gezamenlijke inzet is gezellig en geeft veel voldoening doordat je in korte tijd zichtbare resultaten bereikt. Bovendien versterk je elkaar in een prettige en constructieve sfeer. Zo wordt het plezierige met het nuttige verenigt en zorgen we samen voor een leefbare omgeving! Met de leuzen ‘Altforst Actief’ en ‘Appeltern schoon tot in de Kern’ onderstrepen de dorpsplatforms dit initiatief. Benieuwd? Kom dan naar de aftrap!

Wat: Prikactie ZWERFAFVALBRIGADES
Wanneer: zaterdag 28 september van 10.00 tot 12.00 uur
Waar: Vanaf “De Schuur” (Kerkstraat 25, Appeltern)
Voor wie: iedereen is van harte welkom, koffie en thee staan klaar

Kijk voor meer informatie op https://www.westmaasenwaal.nl/feestelijke-start-eerste-zwerfafvalbrigade
Vragen? Mail of bel Tijl Essens, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-14135745.

zwerfafvalbrigade 01 zwerfafvalbrigade 02

 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal