Filmmiddag en -avond in De Schuur

Themagroep Jeugd en themagroep Appeltern Hart voor Elkaar houden op 23 oktober a.s. in dorpshuis de Schuur een filmmiddag voor de jeugd en een filmavond voor de volwassenen. De titel van de jeugdfilm is ‘Wiplala’ van Annie M.G. Schmidt, voor volwassenen is gekozen voor de film ‘La Famille Bélier’.

Wiplala gaat over de zevenjarige Johannes Blom. Hij doet de ontdekking van zijn leven als hij achter de pindakaaspot in de keukenkast een klein mannetje vindt dat Wiplala heet en hij kan toveren. Als Wiplala de familie Blom per ongeluk net zo klein maakt als hijzelf, is dat het begin van een heel groot avontuur. Zullen ze ooit weer normaal worden? 
Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Start 15.00 uur, einde ongeveer 17.00 uur (incl. pauze van 15 min). Kosten: € 5,00 incl. ranja en iets lekkers.

In het gezin Bélier is iedereen doof behalve de 16-jarige Paula. Ze is de onmisbare tolk in het dagelijkse leven van haar ouders, zeker als het de boerderij van de familie betreft. Wanneer haar muziekleraar ontdekt dat ze een gouden stem heeft, overtuigt hij haar om deel te nemen aan een wedstrijd van Radio France. Een levensbepalende keuze die haar ver weg voert van haar gezin en het begin van haar volwassen leven inluidt... 
De voorstelling begint om 19.30 uur en de film duurt 106 minuten. De entreeprijs is € 5.00. De pauze krijgt een Frans accentje en er is een fles Franse wijn te winnen voor degene die het juiste antwoord geeft op de vraag over de film die dan gesteld gaat worden.

wiplala la famille belier

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal