Informatieavond Open Maas en Waal 2020

Zaterdag 6 juni 2020 vindt de 3e editie van Open Maas en Waal plaats. Het project is opgericht om de bekendheid van Maas en Waal als regio te promoten en daarmee ook de bekendheid van de vele bedrijven, sportclubs, organisaties etc. die actief zijn in dit gebied. Via Open Maas en Waal krijgen zij een podium om hun organisatie of club in de spotlights te zetten. Er worden een tweetal informatieavonden georganiseerd om zowel vrijwilligers als deelnemers te werven. De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 januari om 20.00 uur in de theaterzaal van D’n Bogerd in Druten (zie uitnodiging).

Het streven is om met Open Maas en Waal vele bezoekers van zowel binnen als buiten Maas en Waal (Den Bosch, Tiel, Nijmegen, Oss) naar de regio trekken. De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk bedrijven, verenigingen, organisaties etc. op 6 juni hun deuren openen. Bijvoorbeeld om bezoekers een kijkje in de keuken te geven, om nieuwe klanten, personeel of leden te werven. Alles is mogelijk.

Er worden een tweetal informatieavonden georganiseerd over Open Maas en Waal. De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 januari om 20.00 uur in de theaterzaal van D’n Bogerd in Druten (inloop vanaf 19.30 uur). Een tweede bijeenkomst staat gepland voor donderdag 19 maart 2020.

De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk vrijwilligers, bedrijven, instellingen, musea, clubs etc. uit Wijchen, Druten, West Maas en Waal en Beuningen naar de informatiebijeenkomst komen op 14 januari.

Deelname aan Open Maas en Waal is gratis, evenals de informatiebijeenkomst.

Organisaties die zich willen aanmelden voor de informatiebijeenkomst kunnen dit doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

open maas en waal banner email algemeen tekengebied 1

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal