De Schuur

De Schuur

 Kerkstraat 25  6629 AR  Appeltern

 

Ons gezellige dorpshuis biedt onderdak aan de verenigingen van het dorp en is tevens een plek voor bijeenkomsten, vergaderingen en feesten.

Bekijk hier de AGENDA VAN DE SCHUUR

Het kan u niet ontgaan zijn: De Schuur is wit geschilderd. Samen met de donkere kozijnen heeft ons Dorpshuis een nieuwe uitstraling gekregen! Binnen zijn we nog volop bezig en dat zal komende maand ook nog zijn. Stapje voor stapje want we proberen met zo weinig mogelijk middelen zoveel mogelijk te realiseren. We hebben gelukkig hulp gekregen van heel wat vrijwilligers, fijn!

Doordeweeks is er overdag en ’s-avonds nog ruimte in de agenda, dus mocht iemand een idee hebben voor een activiteit, workshops, iets sportiefs; laat het ons weten. Ook als je een zaal of onze foyer wilt huren…

Over foyer gesproken, we willen af van deze naam en het cafégedeelte zal vanaf nu ’t Schuurke heten. En ja, we hebben het heel ondemocratisch zelf bedacht. Deze naam zal op de deuren prijken bij binnenkomst en als je dus vaak genoeg bij ons binnenkomt 😊 gaat de nieuwe naam vast snel wennen.

Op 4 september wordt de Schuur oranje want we kijken samen op een groot scherm naar de Formule 1 wedstrijd op het Circuit Zandvoort, de thuiswedstrijd van Max. we willen er graag een activiteit voor jong en oud van maken. Dus neem je kinderen, je ouders en je buren mee voor een gezellige middag in de Schuur.

Het weekend van 10/11 september staat in het teken van kinderen, rond de Schuur worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Kijk voor het programma in het Sermoentje van september.
Voor de leden van de Schuur is er een ALV (Algemene Leden Vergadering) op 13 september. Zij ontvangen hiervoor nog een uitnodiging.
Langzaam aan bereiden we ons voor op ons jubileum-feest op 8 oktober. Dit doen we samen met de vrijwilligers van Stichting Kom naar de Kern. Een uitnodiging vindt u in het Sermoentje.

Namens het bestuur,

Jopy van Oort 06- 55 85 40 74

de schuur 25 08 2022 nieuw

Dorpshuis De Schuur - Kerkstraat 25 - Appeltern

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal