De Schuur

De Schuur

 

Ons gezellige dorpshuis biedt onderdak aan de verenigingen van het dorp en is tevens een plek voor bijeenkomsten, vergaderingen en feesten.

28 augustus: St Juttemisfeest GEANNULEERD
Het St Juttemisfeest, dat op 28 augustus in dorpshuis De Schuur zou worden gehouden, is geannuleerd. Naast de opening van het nieuwe seizoen, was dit feest bedoeld om het loslaten van de coronamaatregelen te vieren. Hoewel het aantal besmettingen gelukkig weer daalt, maken de op dit moment geldende maatregelen het nog steeds niet mogelijk om een volwaardig feest te houden. Vandaar dat we helaas tot annulering hebben moeten besluiten.

9 oktober: Jubileumfeest De Schuur VERZET NAAR 2022
Na lang wikken en wegen hebben wij helaas moeten besluiten om ook het jubileumfeest van dorpshuis De Schuur op 9 oktober a.s. te annuleren. Met het uitblijven van verdere versoepelingen en de onzekerheid over wat er na 20 september wel mogelijk is, hebben we de knoop moeten doorhakken en zijn alle voorbereidingen voor 9 oktober gestaakt. 
Toch blijft het onze grote wens om het 50-jarig jubileum van ons dorpshuis, samen met alle inwoners en oud-inwoners, te vieren. Na bestudering van de agenda hebben we daarom besloten om het feest een jaar door te schuiven naar zaterdag 8 oktober 2022. Wij danken alle vrijwilligers, die zich hadden aangemeld om te helpen en zien uit naar een daverend dorpsfeest in 2022!

Voor meer info over 50 jaar De Schuur klik op Geschiedenis van dorpshuis De Schuur.

Help mee ons dorpshuis voor de toekomst te behouden!
Voor een gezonde toekomst zijn we op zoek naar uitbreiding van het bestuur. We zoeken mensen die mee willen denken over mogelijkheden om als dorpshuis te groeien en nieuwe producten/diensten aan te bieden. Heb je ervaring? Schroom dan niet en meld je aan voor een bestuursfunctie!
Wil je geen bestuursfunctie maar denk je op een andere manier ons van dienst te kunnen zijn, bijv. als adviseur of voor een bepaalde periode, dat kan ook! Ook HBO-stagiaires die een stage zoeken, kunnen reageren. Het moge duidelijk zijn: alle hulp is welkom. Bel gewoon eens op als je interesse hebt…

Namens het bestuur,
Jopy van Oort 06- 55 85 40 74

dorpshuis de schuur appeltern

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal