Dorpshuis De Schuur

De Schuur

 Kerkstraat 25  6629 AR  Appeltern

 

Ons gezellige dorpshuis biedt onderdak aan de verenigingen van het dorp en is tevens een plek voor bijeenkomsten, vergaderingen en feesten.

Bekijk hier de AGENDA VAN DE SCHUUR

Geslaagd jubileumfeest De Schuur!

Dank jullie wel voor jullie aanwezigheid op onze receptie en feestavond op 8 oktober jl.! We kijken terug op een heel gezellig 50 + 1 jubileumfeest! En dit is mede te danken aan de vrijwilligers van Kom naar de Kern die het feest mee hebben georganiseerd, opgebouwd, achter de tap hebben gestaan en de volgende ochtend fris en fruitig (dit is enigszins overdreven) kwamen helpen met de schoonmaak. Dank jullie wel Miranda, Mario, Geby, Bas, Vince, Jolanda en Mick!! Dank aan alle andere vrijwilligers vanuit de verenigingen: voor de ontvangst, muntverkoop, glazen ophalen, obers, fotograaf, tappers en afwassers, enz. Fijn dat jullie kwamen helpen!

Dank aan de sponsoren: projectontwikkelaar Mecan voor de muziek, Heerlijkheid Horssen voor de borrelplanken en Wouter Roelofs voor de aankleding met planten! Dank ook aan het DMA voor het geweldige cadeau: een prachtige kerstboom (mastverlichting), daar heeft het hele dorp straks plezier van. En natuurlijk de redactie van het Sermoentje voor de feestelijke wijze waarop aandacht is besteed aan ons jubileum in dit blad. Dank voor de vele enveloppen in de melkbus, kaarten, bloemen en cadeautjes die we in ontvangst mochten nemen!

We gaan ervanuit dat het Dorpshuis nog vele jaren bestaansrecht heeft in ons dorp. We denken achter de schermen in werkgroepjes na over de nabije toekomst en alle mogelijkheden die het Dorpshuis in zich heeft. Voor mijzelf zit het erop. Per 1 november draag ik het stokje van het voorzitterschap over aan Henk Heijmans (interim voorzitter). Tinie van Welie is (om gezondheidsredenen) ook gestopt. Maurice van Munster is toegetreden tot het bestuur en José van Sonsbeek komt voortaan de vergaderingen notuleren. Willy van Ooijen is herkozen voor een volgende periode.

Het bestuur bestaat nu uit:
Interim voorzitter: Henk Heijmans
Secretaris: vacant
Penningmeester: Mick Verwaaijen
Leden: Johan van de Graaf, Wim Toebast, Maarten Toebast, Willy van Ooijen en Maurice van Munster

Hartelijke groet,

Namens het bestuur,
Jopy van Oort

de schuur 25 08 2022 nieuw

Dorpshuis De Schuur - Kerkstraat 25 - Appeltern

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal