Dorpshuis De Schuur

De Schuur

 Kerkstraat 25  6629 AR  Appeltern

 

Ons gezellige dorpshuis biedt onderdak aan de verenigingen van het dorp en is tevens een plek voor bijeenkomsten, vergaderingen en feesten.

Bekijk hier de AGENDA VAN DE SCHUUR

Update Dorpshuis De Schuur

Het dorpshuis wordt een stichting!
Op 30 mei jl. besloot de Algemene Ledenvergadering van Vereniging De Schuur unaniem tot omzetting van de Vereniging De Schuur naar een stichting. Verder zijn de concept-statuten voor een stichting goedgekeurd en werd het Huishoudelijk Reglement gewijzigd met het oog op de nieuwe stichting.

De concept-statuten worden nu eerst getoetst door een notaris. Op basis van door de notaris geaccordeerde statuten wordt een machtiging van de rechter tot omzetting aangevraagd. Dit kan mogelijk enkele maanden duren. Nadat de machtiging van de rechter zal zijn ontvangen, zal de notaris de omzettingsakte verlijden en is de stichting een feit.

Kandidaten Raad van Advies
In de tussenliggende periode wordt een Raad van Advies samengesteld, bestaande uit vertegenwoordigers van de verenigingen en groeperingen die gebruik maken van dorpshuis De Schuur. Zij kiezen samen een voorzitter. De leden van vereniging De Schuur hebben hier apart bericht over ontvangen.

Vacatures penningmeester en secretaris
Op dit moment zijn vier bestuursleden voor de nieuwe stichting beschikbaar. In het toekomstig stichtingsbestuur ontbreken echter een penningmeester en een secretaris. Het bestuur roept alle inwoners van Appeltern hierbij op om suggesties te doen voor kandidaten die deze posities zouden kunnen bekleden. Kijk om u heen en geef ons de gouden tip, of misschien vindt u het zelf leuk en interessant om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk belangrijke functie zoals ons dorpshuis. Wij horen het graag!

Reacties graag sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot is vermeldenswaardig dat aan de exploitant van dorpshuis De Schuur een horecavergunning is verleend. We wensen Mick Verwaaijen veel succes en we zien u binnenkort graag op het terras!

Namens het bestuur van De Schuur
Henk Heijmans (voorzitter a.i.)

de schuur 25 08 2022 nieuw

Dorpshuis De Schuur - Kerkstraat 25 - Appeltern

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal