Dorpsauto Appeltern

De Toyota Auris Hybrid kan geleend worden door iedereen vanaf 18 jaar met een geldig rijbewijs. Omdat deze auto ook op benzine kan rijden is de actieradius onbeperkt. De standplaats is de parkeerplaats bij het RK kerkhof aan de Van der Capellenstraat. 

Om van de dorpsauto gebruik te kunnen maken dien je:
- eenmalig je rijbewijs te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- kennis genomen te hebben van het Reglement
- akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden

Reserveren van de dorpsauto kan tot 2 dagen voor gebruik. Per reservering ontvang je via de mail de locatie en een unieke code, waarmee je de autosleutel uit een kluisje kunt halen. Indien je de auto onverwacht op kortere termijn nodig hebt, kun je contact opnemen met Dorothé Toebast (06-50961996) of Wim van Leeuwen (06-81284381). Zij kunnen zien wat er dan mogelijk is.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het Reglement en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden, waardoor ik kan overgaan tot RESERVEREN.

Sponsors dorpsauto: van der Zwaluw & Peters Advies Carwash Druten
dorpsauto toyota bij aanhanger aanhanger dma bij auto

Aanhanger te huur

Fleurig Appeltern beschikt tegenwoordig over een eigen aanhanger. In de lente en zomer wordt deze aanhanger in eerste instantie gebruikt voor het bewateren van de planten in de diverse bloembakken in ons dorp. Daarnaast kan de aanhanger, inclusief aanhangernet, door de dorpsbewoners worden gehuurd. 

De huurkosten bedragen € 12,50 voor een halve dag (ochtend, middag of avond) en € 17,50 voor een hele dag. De aanhanger is geschikt voor vervoer tot maximaal 1500 kg. Schade aan de aanhanger wordt op de huurder verhaald. Daarbij dient opgemerkt te worden dat de aanhanger onder de eigen autoverzekering valt als hij achter uw auto hangt. De aanhanger wordt schoon verhuurd en dient na gebruik ook schoon te worden ingeleverd. Een aanhangerrijbewijs is verplicht! Reserveren van de aanhanger kan via Ad Toebast (06-53756668) of Wim van Leeuwen (06-81284381).

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal