Mooi Appeltern

Denk mee over buiteninrichting De Schuur

Dorpsplatform Mooi Appeltern en dorpshuis De Schuur slaan de handen ineen om het aanzicht van het terrein rondom ons dorpshuis een meer aantrekkelijke uitstraling te geven. Om dit te bewerkstelligen willen we een totaalplan gaan maken voor de herinrichting van de totale buitenruimte van De Schuur.
 
In het plan willen we o.a. het aanzicht aan de voorzijde, het uitzicht vanaf het nieuwe terras en de herindeling van de parkeerplaats opnemen Maar ook het bij het dorpshuis behorende grasland langs en achter het tennispark willen we in het totaalplan betrekken. Dit alles biedt uiteraard vele mogelijkheden.
 
Aangezien De Schuur ‘het huis van ons dorp’ is willen we onze inwoners graag de gelegenheid geven om met ons mee te denken. Wat zou er volgens u beslist ook in het plan moeten worden opgenomen? Kleurrijke plantenborders? Extra parkeergelegenheid? Een pluktuin of dorpsmoestuin? Speeltoestellen bij het terras? Of…..
 
Kortom, heeft u een goed idee over (een stukje van) de invulling van de buitenruimte van ons dorpshuis? Laat het ons weten! U kunt uw suggesties tot 1 augustus a.s. kenbaar maken bij een bestuurslid van het dorpsplatform, óf bij de beheerder of een bestuurslid van het dorpshuis, óf via een mailtje naar .

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud