Mooi Appeltern

Grasvolleybaltoernooi

Op zondag 14 juli 2024 vindt weer het jaarlijkse grasvolleybaltoernooi plaats tijdens Maasfeesten Appeltern. Het toernooi wordt gehouden op een speciaal hiervoor geprepareerde graslocatie aan de Maas ter hoogte van de Sint Servatiuskerk te Appeltern. De organisatie is in handen van volleybalvereniging Atalante in samenwerking met Stichting Kom naar de Kern.

Het gezellige toernooi is bedoeld voor zowel beginners als gevorderden en bij uitstek geschikt voor vrienden-, familie- en buurtteams. Tijdens het toernooi staan opblaasbare kinderattractie, een zwembad en diverse food-kramen opgesteld. Vanaf 15.00 uur is er live-muziek met Robert Pouwels! De wedstrijden starten om 9.30 uur en rond 17.00 uur zijn de winnaars bekend.

Inschrijven voor het toernooi is mogelijk in de categorieën Dames, Heren, Gemengd (maximaal 2 heren) of Jeugd (12-16 jaar). Daarnaast kun je aangeven of je op het niveau Beginners of Gevorderden wilt meedoen. Teams moeten bestaan uit minimaal 4 personen; er wordt met 4 tegen 4 gespeeld. Bij onvoldoende aanmelding kan de organisatie besluiten om categorieën/niveaus samen te voegen. Bij inschrijving verklaren deelnemers zich akkoord met het Wedstrijdreglement.

Parkeren is geen probleem, dat kan naast de volleybalvelden op de speciaal ingerichte parkeerplaats.

De kosten voor het toernooi bedragen 25 euro per team, jeugdteams betalen 12,50 euro. Inschrijven voor het toernooi kan tot 28 juni. Mocht het toernooi door omstandigheden niet doorgaan, dan wordt in verband met de toch gemaakte kosten geen inschrijfgeld terugbetaald.

De organisatie is niet aansprakelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen op of nabij het toernooiterrein, verlies van goederen en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen. Deelname geschiedt op eigen risico. Er is wel EHBO aanwezig. Voor meer informatie klik op het Wedstrijdreglement.

Aanmelden van teams met betaling van inschrijfgeld kan tot 28 juni via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Grasvolleybaltoernooi:

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud