Mooi Appeltern

Thema-avond “Iemand met Psychische problemen in je leven”

Voor naasten en andere geïnteresseerden uit de gemeente West Maas en Waal die in de omgeving iemand hebben met psychische problemen zoals bijvoorbeeld een depressie, angststoornis, ASS of psychose organiseren Steunpunt Mantelzorg en Pro Persona Preventie op dinsdagavond 4 juni de themabijeenkomst ‘Iemand met psychische problemen in uw leven’.
 
Het hebben van een psychische problemen is zwaar voor degene die het overkomt maar ook voor naastbetrokkenen kan het veel spanning opleveren. Vaak ervaren
naastbetrokkenen gevoelens van verdriet, machteloosheid, schuld, onbegrip,
eenzaamheid, schaamte en soms ook conflicten.
 
Het gedrag van iemand met psychische problemen kan veel vragen oproepen. Soms vragen naastbetrokkenen zich af hoe ze het beste om kunnen gaan met moeilijke situaties of ervaren zij zich overbelast door de situatie. Wat maakt zorgen voor iemand met een psychisch probleem vaak zo anders en soms zwaar? Hierover graag wij met u in gesprek.
 
De avond is op dinsdag 4 juni 2024 van 19.00-21.30 uur in het gemeentehuis, Dijkstraat 11 in Beneden Leeuwen. Deelname is gratis, maar wel graag uiterlijk 28 mei aanmelden via: of 06-82051540 (coördinatie Steun-punt Mantelzorg)
 
Er is plek voor een maximaal aantal deelnemers. Geef u dus snel op!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud