Mooi Appeltern

‘Bloemenbalsem’ in Bloemenpark Appeltern

Stichting Weefdraden organiseert in samenwerking met Bloemenpark Appeltern voor het eerst het project ‘Bloemenbalsem’.  Een unieke avond op een bijzondere locatie.

Op donderdag 29 augustus opent het Bloemenpark vanaf half zes haar poorten voor iedereen die wil genieten van de prachtige natuur, de bloemen en objecten. Onderweg kan op diverse plekken stilgestaan worden bij het persoonlijke levenspad, dat ieder op zijn/haar eigen manier bewandelt. Een levenspad met eigen uitdagingen, mooie momenten en moeilijke of verdrietige zaken.

Stichting Weefdraden zorgt op een tiental plekken in het Bloemenpark voor zogenaamde ‘Plukmomenten’, waarin via lezen, luisteren, kijken en beleven de aangename en onaangename prikkels van het leven aan de orde komen. Niet voor niets noemen we het bloemrijke levenspad dan ook ‘Van distel tot dahlia’.

Om een tip van de sluier op te lichten zijn er onder andere de volgende ‘Plukmomenten’.
•             Zeg het met kleuren : wat doet de kleur van bloemen met je?
•             Beleef de geur: wat is de kracht van bloemengeur?
•             Stip voor Stip: stip voor stip naar verweving van emoties.
•             Het einde van het Levenspad: hoe kun je dit pad verzachten?
•             De letters van Houvast: wie of wat is jouw houvast?

Tevens is er live muziek, hangen er verspreid over het park bloemkaarten, staan er objecten die een glimlach ontlokken en komt u passende teksten tegen. Natuurlijk zal het eigen Weefdradenweefwerk niet ontbreken. De inloop start vanaf 17.30 uur. Er kan ook later worden gestart met de avondwandeling.  De ‘Plukmomenten’ worden om 21.00 uur afgerond.

Om dit alles te kunnen bekostigen wordt er een entreeprijs van € 10.–  gevraagd. Dit is inclusief een consumptie in het glazenpaviljoen. De kaarten zijn vooraf te bestellen via de website van Bloemenpark Appeltern. Hier is ook meer informatie te vinden.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud