Mooi Appeltern

Jeugdmiddag Next generation

Op 19 april vindt voor de eerste keer het festival Next Generation plaats. Jongerenwerkers in de gemeente West Maas en Waal organiseren dit festival.

Festival Next Generation is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 11 tot 16 jaar. Het wordt gehouden op het terrein van voetbalvereniging sv-Leones in Beneden-Leeuwen.
Tussen 13.00 en 16.30 uur worden verschillende sportieve en creatieve activiteiten aangeboden. Dit gebeurt onder begeleiding van samenwerkende professionals en vrijwilligers. Voorbeelden zijn DJ-workshops, textiel bedrukken, make-uppen. Er wordt voor een hapje en drankje gezorgd. De middag is helemaal gratis.

De kinderen zullen een geweldige middag beleven. Jongerenwerkers en de gemeente streven ernaar om de vrije ruimte na school te vullen met positieve activiteiten. Samen willen ze een bruisende sfeer creëren vol positieve prikkels voor de jeugd.

De gemeenteraad van West Maas en Waal wil graag weten wat jongeren bezig houdt. Vandaar dat deze middag ook benut wordt om goede ideeën van jongeren te verzamelen. En om activiteiten verder vorm te geven.

Iedereen is welkom. De jongerenwerkers roepen de jongeren op om op 19 april om 13.00 uur naar sv-Leones te komen.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud