Mooi Appeltern

Taalvrijwilligers gezocht!

Het Digi-Taalhuis zoekt taalvrijwilligers in Appeltern, die na een korte training – met ondersteuning van een taaldocent van het Digi-Taalhuis – mensen begeleiden die beter willen leren lezen, schrijven, spreken of rekenen, of die beter met de computer en de mobiele telefoon om willen leren gaan.

Het is als taalvrijwilliger mogelijk om individueel met deelnemers te werken, maar ook om samen met een andere taalvrijwilliger met deelnemers het spreken te oefenen, of een leesgroepje te begeleiden. Men kan zelf aangeven wat men het liefst wil en met welke basisvaardigheden men de meeste affiniteit heeft. Taalvrijwilligers uit Appeltern zijn zeer welkom, zodat daar ook begeleiding van deelnemers kan plaatsvinden. Het kost slechts enkele uren per week (ongeveer 2 uur en het tijdstip is in overleg met de deelnemer vast te stellen).

Voor meer informatie mail naar of neem contact op met Marianne Herckenrath via 06-23128794.

Binnenlopen in het Digi-Taalhuis (in de Bibliotheek in de Rosmolen in Beneden-Leeuwen) kan ook tijdens de inloopspreekuren op maandag van 10.45 – 11.45 uur en woensdag van 09.00 – 12.00 uur.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud