Mooi Appeltern

Knutselclub (jeugd)

De knutselclub is er voor ieder kind uit Appeltern en omgeving van 6 jaar of ouder. Onder leiding van enthousiaste vrijwilligers en een Docent Kunstvakken maken we elke woensdagmiddag in dorpshuis De Schuur mooie kunstwerken a.d.h.v. een thema. We vragen een bijdrage van € 1,- per kind. Daar kopen we fruit, drinken en wat lekkers van.

We starten om 14.30 uur met drinken en fruit (of groente). Dan kletsen we even met elkaar en maken we plannen voor die les. Iedereen mag knutselen wat hij of zij leuk vindt zolang het maar binnen het thema valt. Tussendoor is er nog tijd voor wat extra drinken en wat lekkers. Om 16.15 uur gaan we opruimen en om 16.30 uur sluiten we gezamenlijk af en komen de ouders of verzorgers de kinderen ophalen in de knutselclub als die niet alleen naar huis mogen gaan. 

De Knutselclub is ontstaan uit het voormalige Jeugdhonk, dat zo’n kleine 50 jaar geleden startte in de ruimte onder de Sint Servatiuskerk. Wil je hier meer over weten ? Klik dan op de ontstaansgeschiedenis van de Knutselclub.

Praktische Informatie:
Tijden: woensdagmiddag van 14.30 – 16.30 uur
Kosten: €1,- per kind per les
Locatie: De knutselclub vind je in dorpshuis De Schuur. Als je bij de toiletten de trap links achterin naar boven neemt kom je in de knutselclub.
Aanmelden: Kom jij ook knutselen? Je hoeft je niet aan te melden.
Vrijwilliger worden? Wij zijn altijd blij met extra handjes. Dus als je het leuk vindt om kinderen te helpen met knutselen, meld je dan vooral aan. Je hoeft niet standaard elke week te helpen. Wil je meer informatie dan kan je een berichtje sturen naar Lara van de Hoef op  of even bellen met Lara op 06-10 20 17 33.

Groetjes van alle vrijwilligers!

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud